• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Оголошено конкурс підручників для 1-го класу

Оголошено конкурс підручників для 1-го класу

2018-04-11

Міністерством освіти оголошено конкурсний відбір проектів шкільних підручників для 1 класу та затверджено перелік предметів та назв підручників, з яких проводитиметься Конкурс.

Наказом визначена послідовність дій Інституту модернізації змісту освіти щодо організації та проведення конкурсу, який проходитиме в два етапи.

На І етапі конкурсні комісії перевірятимуть правильність оформлення експертних висновків на підручники, приймуть рішення про доцільність надання підручникам грифа «Рекомендовано Міністерством освіти і науки України» та про їх участь у ІІ етапі Конкурсу.

Ознайомлення колективів шкіл з електронними версіями оригінал-макетів підручників заплановано на 14-17 травня 2018 року.

До 17 травня школи повинні заповнити спеціальну форму вибору електронних версій оригінал-макетів підручників і оприлюднити на своїх сайтах результати вибору проектів підручників.

Органи управління освітою до 18 травня 2018 року мають узагальнити результати вибору оригінал-макетів з кожної назви підручника, оприлюднити на своїх веб-сайтах результати вибору та передати їх до Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

Кiлькiсть переглядiв: 221