• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Святковий захід, присвячений Дню пам'яті і примирення і 73-й річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Святковий захід, присвячений Дню пам'яті і примирення і 73-й річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

2018-05-04

Вшанувати пам'ять загиблих в роки Другої світової війни і покласти квіти до пам'ятника Воїну-визволителю - символу вічної бойової доблесті і честі міста Харкова, зібралися представники районної адміністрації, ветерани, школярі, керівники установ, жителі Шевченківського району.

Глава адміністрації Володимир Котковський привітав ветеранів з наступаючим Днем Перемоги. Слова привітання ветеранам передали від народного депутата України Валерія Писаренка.Присутні поклали квіти до пам'ятника Воїну-визволителю і вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання.Ветеранів вітала творча молодь: Зразковий дитячий ансамбль «Джерельце», хореографічний колектив «Карнавал», учениця Дитячої школи мистецтв №6 Софія Пархоменко. Своїми виступами діти запевнили, що готові бути гідними високого подвигу ветеранів, готові зміцнювати мир на Землі.Завершили святкування пам'ятної дати конкурсом малюнку на асфальті «Я малюю світ яскравими фарбами» і святковим обідом для ветеранів з музичною програмою пісень 30-40-х років.

Щиро вітаємо учениць 4-го класу, Колєснік Еліну та Колєснік Ліану з перемогою у конкурсі малюнку на асфальті «Я малюю світ яскравими фарбами»

Кiлькiсть переглядiв: 147